THE ZODIAC COIN 10 KILO SILVER PROOFLIKE - 99 PIECES WORLDWIDE





EERSTE ZILVEREN 10 KILOMUNT IN DE GESCHIEDENIS IN PROOFLIKE KWALITEIT 

Beste lezers, 

99 stuks, wil zeggen dat er rekenkundig niet voor ieder land in de wereld één van deze munt beschikbaar is. Dus wat betreft de gelimiteerde oplage van deze munt zit men zeer sterk.

We kunnen zonder omwegen zeggen, dat dit de meest exclusieve zilveren 10 kilomunt is die momenteel verkrijgbaar is, maar ook uit de geschiedenis van de zilveren munten.

Want nooit eerder werd een munt van 10 kilo zilver uitgebracht in de wereld met de kwaliteit Prooflike, wat zowat de hoogste kwaliteit is die mogelijk is in het muntslaan.

Daarnaast is het ook de eerste 10 kilomunt die wordt omlijst en geleverd in een prachtige wooden box en de munt zelf is beschermd door een acrylhouder.
Naast het certificaat van echtheid, zuiverheid, kwaliteit heeft iedere munt ook nog eens een individuele nummerinslag aan de zijkant van de munt, waarbij deze nummer overeen komt met het certificaatnummer.

Kortom, alles wat een zilveren munt kan bezitten om uniek, zeldzaam, hoogkwalitatief te maken is aanwezig bij deze munt waardoor deze naar de toekomst toe zeker een waardevolle investering zal zijn binnen de verzamel- en investeringswereld.

Meer foto’s, een filmpje en de voorwaarden tot aankoop kan u vinden via https://www.europesegoudstandaard.be/nl/inhoud/zodiac-10-kilo


Meest Recente Posts

Inschrijven nieuwsbrief

Zo wordt u altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

contact

Hoe kan ik u helpen?

Heeft u vragen of wilt u een beroep doen op onze expertise? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.