Gerald Celente verwacht volgend jaar de grootste depressie ooit




Bij de huidige stand van zaken valt onmogelijk te voorspellen wat de gevolgen van de uitbraak van het Coronavirus zullen zijn. Dat die economische gevolgen groot zullen zijn, staat echter als een paal boven water. Steeds meer economen nemen voluit het woord ‘recessie’ in de mond. Men gaat er met andere woorden van uit dat de wereldeconomie maar moeilijk aan een recessie zal kunnen ontsnappen. 

Gerald Celente, de oprichter van het Trends Research Institute, gaat nog een stapje verder. Hij verwacht volgend jaar de grootste depressie ooit. De contouren van die depressie zullen vanaf het einde van dit jaar zichtbaar worden. De boodschap van Celente is dan ook duidelijk: maak de borst nat en koop goud. De goudprijs zal volgens Celente op het einde van dit jaar op 2000 dollar staan.

Dat we gevaarlijke tijden beleven op de financiƫle markten, staat als een paal boven water. De combinatie van het Coronavirus met de instorting van de olieprijs heeft verstrekkende gevolgen. De beurs is momenteel een gevaarlijke plaats om zich op te houden, zo stelt ook Robert J. Shiller. Die Shiller is uiteraard niet de eerste de beste, hij heeft enkele jaren geleden de Nobelprijs economie gekregen.

Volgens hem worden we op hetzelfde moment met 2 epidemies geconfronteerd en dat zal catastrofale gevolgen hebben. De kans is volgens Shiller levensgroot dat we op een recessie afstevenen. Het woord ‘depressie’, zoals Celente dat doet, neemt Shiller echter niet in de mond. Maar dat de situatie oproept tot de hoogst mogelijke vorm van waakzaamheid is volgens laatstgenoemde een feit.

Wat doe ik best voor de globale reset?
Maak een afspraak en wordt de grote winnaar!
Meer weten over het financiƫle eindspel?

Meest Recente Posts

Inschrijven nieuwsbrief

Zo wordt u altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

contact

Hoe kan ik u helpen?

Heeft u vragen of wilt u een beroep doen op onze expertise? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.