Goudbaren kopen vanaf 1 gram tot 12.5kg


Goudbaren bieden de mogelijkheid om fiatgeld om te zetten in hard geld tijdens onstabiele financiële- en economische markten. Net zoals tijdens vroegere financiële- en economisch mindere tijden is de vlucht naar fysiek goud op dit moment zeer groot.

Al onze goudbaren zijn gegoten of geslagen in tenminste 99.99% puur goud. Via de Europese GoudStandaard koopt u dus goud van de hoogste kwaliteit en zuiverheid. Hun goudbaren zijn uitsluitend afkomstig van leveranciers erkend door de London Bullion Market Association. Deze goudbaren zijn wereldwijd verhandelbaar en dragen de Good Delivery status.

De Good Delivery status is een keurmerk waarmee strikte eisen wordt gesteld aan de productie en zuiverheid van de goudbaren. Deze goudbaren worden aangemerkt als beleggingsgoud en zijn vrijgesteld van BTW. Goud kopen in de vorm van baren of staven is mogelijk in diverse volumes. Bij Europese GoudStandaard krijgt u standaard een certificaat van echtheid meegeleverd.

Bij alle LBMA-gecertificeerde baren is een stempel zichtbaar op de baar. Hierbij heeft elk gecertificeerd merk een eigen stempel. Tevens is het goudgehalte vermeld op de goudbaar. Evenals veel gouden munten vallen ook goudbaren onder beleggingsgoud en daarmee is de goudbaar vrijgesteld van BTW.

GA DIRECT NAAR GOUDBAAR AANKOPEN

Meest Recente Posts

Inschrijven nieuwsbrief

Zo wordt u altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

contact

Hoe kan ik u helpen?

Heeft u vragen of wilt u een beroep doen op onze expertise? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.