Zilverbaren kopen



Particuliere investeerders, LET OP !
Bij de Europese GoudStandaard koopt u zilverbaren van de hoogste kwaliteit en zuiverheid. Zilverbaren zijn leverbaar in diverse gewichten, variërend van 100 gram tot 10 kilo.

De zilverbaren van de Europese GoudStandaard zijn uitsluitend afkomstig van leveranciers erkend door de London Bullion Market Association. Deze zilverbaren worden altijd geslagen in 99,9% puur zilver. Ze zijn wereldwijd verhandelbaar en dragen de Good Delivery status.

Zilverbaren worden altijd belast met 21% BTW. Het kopen van zilver baren is dus enkel interessant als u zakelijk, dus namens een bedrijf, zilver aankoopt INDIEN u dit ook kan verwerken. Wanneer zilverbaren zakelijk worden aangekocht en uw bedrijf deze kan en mag verwerken, is de BTW immers terug te vorderen. Als particulier kunt u beter zilveren munten kopen indien u fysiek zilver wilt aankopen. De zilveren munten zijn BTW-technisch namelijk voordeliger en daarnaast vertegenwoordigen munten een hogere marktwaarde dan baren.

Een belangrijk verschil ten opzichte van goudbaren is dat de zilverkoers anders beweegt dan de goudkoers. Een ander verschil is dat goudbaren volledig BTW-vrij zijn. Als een zilverbaar wordt gekocht voor het rendement is er feitelijk 21% meer rendement nodig voor een particulier.


Meest Recente Posts

Inschrijven nieuwsbrief

Zo wordt u altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

contact

Hoe kan ik u helpen?

Heeft u vragen of wilt u een beroep doen op onze expertise? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.