Europese GoudStandaard in het avondjournaal op Nederland één


In het avondjournaal op "één vandaag" komt Europese GoudStandaard in beeld op de vraag waarin meer en meer spaarders en beleggers vandaag de dag beleggen.

De opname gebeurde in de Europese Fort Knox, met name het bedrijf Fortados in Nederland.

Het pand van Fortados heeft een bijzondere geschiedenis. Jarenlang fungeerde het als goud- en geldvoorraad opslag van De Nederlandsche Bank. Nadat de Bank het pand afstootte, stond het geruime tijd leeg. Daarmee ging een belangrijke waarde verloren. Het pand was namelijk ooit ontworpen om ultieme veiligheid te creëren voor kostbaarheden. Nog steeds bieden de architectuur en de bouwkundige voorzieningen van het pand deze voordelen. Zo ontstond het idee voor het Fortados concept. Wij geloven in de combinatie van een veilig gebouw met daarin de nieuwste veiligheidstechnologieën. De ontwikkelingen in de financiële en bancaire wereld en het algemene gevoel van onveiligheid spelen ook een rol in het ontstaan van Fortados. Samen met het steeds verder afstoten van kluisjes door de banken. Fortados speelt in op de behoefte aan alternatieven voor het bewaren van alles van waarde.

Wanneer u fysiek goud of zilver aankoopt en dit in een kluis wil bewaren op de meest veilige manier in Europa en dit buiten het bancaire systeem, dan bent u bij Fortados aan het juiste adres.

U vindt hun voorwaarden, mogelijkheden en prijzen hier

De uitzending kan u hier bekijken.

Meest Recente Posts

Inschrijven nieuwsbrief

Zo wordt u altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

contact

Hoe kan ik u helpen?

Heeft u vragen of wilt u een beroep doen op onze expertise? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.