Is Donald Trump niet meer dan een pop aan een touwtje?





















Donald Trump was nauwelijks verkozen tot de volgende Amerikaanse president of de eerste samenzweringstheorieën deden al de ronde. De ganse wereld was zo verbaasd over de republikeinse verkiezingsoverwinning dat sommigen al vrij snel tot de conclusie kwamen dat er meer aan de hand moest zijn. De verkiezing van Trump zou kaderen in een breder geheel, dat eigenlijk neerkomt op niets meer of niets minder dan op een soort machtsgreep.

Is Donald Trump niet meer dan een pop aan een touwtje? Volgens sommigen zou dat inderdaad zo zijn. Zijn verkiezing tot president zou goed kaderen in de plannen van de financiële elite. Daarmee wordt verwezen naar een kliekje dat in de Verenigde Staten wel eens de financiële oligarchie wordt genoemd. Dit machtig groepje zou achter de schermen aan alle knoppen draaien.

Met Trump als president zou een scenario compleet zijn waar al lang op werd gewacht. Janet Yellen & Co zouden al geruime tijd klaar staan om de knuppel in het hoenderhoek te jagen. De komst van een nieuwe fase in de wereldwijde crisis is onvermijdelijk, maar er moest een zondebok gevonden worden om de klappen op te vangen op het moment dat die uitgedeeld zullen worden.

Dat zou betekenen dat Trump met alle zonden van Israël overladen kan worden wanneer de poppen echt aan het dansen gaan. Hij zou uiteraard geen antwoord weten te verzinnen op de onoverkomelijke problemen die opduiken. Wat het signaal zou geven om hem aan de kant te zetten. Wat er daarna te gebeuren staat, weet niemand. Maar we zijn er wel van overtuigd dat het niet veel goeds zal zijn.



 

Meest Recente Posts

Inschrijven nieuwsbrief

Zo wordt u altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

contact

Hoe kan ik u helpen?

Heeft u vragen of wilt u een beroep doen op onze expertise? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.