VAN 9.000 € NAAR 14.000 € OP 11 MAANDEN



Voor het derde jaar op rij organiseert Europese GoudStandaard, samen met zijn klanten en alle andere mogelijke geïnteresseerden een heel speciale groepsaankoop. Dit om zoveel mogelijk zilveren Lunar 10 kilomunten te kopen.

De zilveren Lunar 10 kilomunt is de grootste en meest begeerde zilveren munt ter wereld onder verzamelaars en edelmetaal handelaren. Het is de meest tot de verbeelding sprekende edelmetaalmunt door zijn omvang alleen al, maar vooral doordat deze jaarlijks in een andere afbeelding verschijnt. De Australische Perth Mint volgt hierbij de Chinese Lunar Kalender. Ieder jaar wordt de munt geproduceerd met het teken dat correspondeert met deze kalender.

Deze munt wordt in zeer beperkte oplage geproduceerd. Vorig jaar was de oplage slechts 150 stuks voor heel de wereld. Dat was nog niet 1 munt voor ieder land.

2017 wordt nog exclusiever!
In 2017 zal deze munt zelfs slechts in 100 stuks worden geproduceerd !
Hiermee wordt de zeldzaamheid en exclusiviteit uiteraard nog groter dan in de voorgaande jaren. Zoals u zal begrijpen zal de prijsontwikkeling van deze nieuwe 10 kilomunt in de toekomst nog forser worden dan die van de voorgaande jaren.

Om de schaarste van deze munt wereldwijd nog kracht bij te zetten en onze klanten zoveel mogelijk voordeel en winst te laten maken organiseren wij ook nu weer net zoals voorgaande jaren, een groepsaankoop.

Vorig jaar hebben wij allen samen ervoor gezorgd dat er onmiddellijk 53 munten werden besteld en er dus voor de rest van de wereld ( buiten België) nog minder beschikbaar waren dan er al zijn. DIT heeft NU al zijn effect terwijl het jaar 2016 nog niet eens goed om is. Geïnteresseerden die begin 2016 deze munt aankochten, betaalden tussen 8.500 € en 9.500 €.

Van 9.000 € naar 14.000 € op 11 maanden
U kan zien VANDAAG achter volgende link, Lunar Aap 2016 , dat ze nu al wordt aangeboden op de secundaire markt voor $ 15.000. Daarnaast wordt ook de Lunar Draak van 2012 ( 4 jaar oud) aangeboden voor $ 25.000. Dus u kan zelf vast stellen welke ontwikkeling op dergelijke munten kan op zitten.

Snel zijn deze keer
Onze actie van vorig jaar is niet onopgemerkt voorbij gegaan. Wereldwijd liepen klanten, investeerders en edelmetaalhandelaren hun jaarlijkse traditionele aankoop mis door onze plotse massale aankoop. Verwacht wordt dat er dus nu bij de uitgave veel edelmetaalhandelaren reeds een voorreservatie trachten te bewerkstelligen.

Ook wij gaan dit organiseren uiteraard. Ben je geïnteresseerd om dergelijke munt aan te kopen direct bij de lancering, klik dan hier voor de procedure.

Meest Recente Posts

Inschrijven nieuwsbrief

Zo wordt u altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

contact

Hoe kan ik u helpen?

Heeft u vragen of wilt u een beroep doen op onze expertise? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.