Wall Street veteraan gelooft dat Trump de goudprijs de lucht in zal jagen




Donald Trump heeft op de paar weken dat hij in het Witte Huis zit al meer stof doen opwaaien dan al zijn voorgangers samen op een jaar tijd. De nieuwe president gaat als een bulldozer te keer en walst iedereen plat die hem in de weg zit. Of de door hem gevolgde politiek de gewenste resultaten zal opleveren, is echter een ander paar mouwen. De financiële wereld kijkt in ieder geval met het nodige wantrouwen naar zijn optreden.

Een Wall Street veteraan gelooft dat Trump de goudprijs de lucht in zal jagen, gezien het feit dat hij door alles en iedereen tegen zich in het harnas te jagen de financiële markten voortdurend op stelten zet. David Roche, de man achter het onafhankelijke onderzoek- en consultingbureau Independent Strategy Ltd, gelooft inderdaad dat Donald Trump de goudprijs flink zal doen stijgen.

Deze Roche heeft maar liefst 45 jaar ervaring op de financiële markten. Hij vreest dat de obligatiemarkten het kind van de rekening zullen worden, daar zal in de komende jaren niet veel te rapen vallen. Dit jaar zouden obligaties een negatieve return opleveren en dat kan in de komende jaren eveneens het geval zijn. Want Trump zal gewoon blijven doorgaan met iedereen tegen de schenen te stoppen.

Hij zal de internationale spanningen door het plafond jagen, met toenemende onzekerheid tot gevolg. Uiteindelijk zal Trump een handelsoorlog met China ontketenen, maar ook met andere landen dreigt hij op ramkoers te raken. De Amerikaanse president zal de ene flater na de andere maken, met een complete chaos tot gevolg. En laat dat nu precies de omgeving zijn waarin de goud, zilver en andere edelmetalen zich kiplekker voelen.

Klik hier voor gratis advies omtrent fysiek goud en zilver
Waar goud en zilver kopen in u buurt
Numismatische gouden en zilveren munten

Meest Recente Posts

Inschrijven nieuwsbrief

Zo wordt u altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

contact

Hoe kan ik u helpen?

Heeft u vragen of wilt u een beroep doen op onze expertise? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.