THE MEXICAN LIBERTAD ENIGMA - 99 STUKS WERELDWIJD


INVESTERINGSMUNT MET EXTREEM LAGE OPLAGE


De zilveren kilomunt Mexican Libertad Prooflike op zich staat wereldwijd bekend als één van de meest populaire investeringsmunten. Ze ontwikkeld zeer snel een extra verzamelwaarde. U hebt dus altijd 2 potentiële waarden die ervoor kunnen zorgen dat u een positieve prijsontwikkeling heeft in de toekomst. De "gewone" Mexican Libertad Prooflike van 1 kilo wordt slechts in 800 exemplaren per jaar geproduceerd. Dit is op zich al een zeer lage oplage voor een zilveren kilomunt.

NOG EEN STAP VERDER
Europese GoudStandaard is hierin nog een stap verder gegaan. Zij bieden nu deze munt aan als exclusief distributeur voor de ganse wereld met een Ruthenium afwerking ( zwart edelmetaal ) en 24 karaat bladgoud. Dit in een oplage van slechts 99 stuks. Dit houdt in dat van deze oplage nog niet 1 munt per land in de wereld beschikbaar zal zijn.

VOOR ELKE VERZAMELAAR EN INVESTEERDER
Dit is een niet te missen munt voor iedere verzamelaar binnen zijn collectie. De munt is enorm populair dankzij zijn prachtige afbeelding en bewerking.  Als investeerder kan u er donder op zeggen, dat deze munt een enorme meerwaarde zal ontwikkelen de volgende jaren.

De munt is in productie en wordt pas juni-juli 2017 fysiek leverbaar. Maar ze kan wel voordien reeds besteld worden in voorverkoop. U kan er alles over vinden via deze link
























Meest Recente Posts

Inschrijven nieuwsbrief

Zo wordt u altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

contact

Hoe kan ik u helpen?

Heeft u vragen of wilt u een beroep doen op onze expertise? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.