Weten zij iets meer dan wij? En, zo ja, wat is dat?




Krijgt u ook een naderend gevoel van onheil? In de Verenigde Staten is dat alleszins het geval. Daar wordt gevreesd dat de Yellowstone Super Caldera heel wat onheil zal komen aanrichten. Voor wie die Yellowstone Super Caldera niet kent: het betreft hier een enorme vulkaan die mogelijk op uitbarsten zou kunnen staan. Een uitbarsting van deze vulkaan zou enorme schade kunnen aanrichten, met mogelijk ook miljoenen slachtoffers tot gevolg.

Het zou niet de eerste keer zijn dat een ramp van deze omvang zich voordoet. Wetenschappers verwijzen in dat verband naar de Toba catastrofe. Een vulkaanuitbarsting van enorme omvang zou er 75.000 jaar geleden verantwoordelijk voor zijn geweest dat de wereld bijna een stille plek was geworden. De wetenschap spreekt van een Extinction Level Event (ELE), een niveau waarop bijna alle leven bijna was uitgestorven. Er zouden hooguit 10.000 mensen overleefd hebben en van die 10.000 stamt iedereen die nu leeft af.

Vulkaanuitbarstingen zijn moeilijk te voorspellen, zoals alle andere vormen van crisissen trouwens. Maar toch is er iets dat te denken geeft wat betreft economische crisissen. Joe Joseph van The Daily Sheeple vestigt er in zijn laatste Youtube News Report de aandacht op dat steeds meer superrijken zich letterlijk aan het ingraven zijn met het oog op ‘iets’ dat komen gaat. Ze laten namelijk heuse bunkers graven die ze volstouwen met etenswaren en andere zaken die nodig zijn om te overleven in uitzonderlijke omstandigheden.

Weten zij iets meer dan wij? En, zo ja, wat is dat? Het antwoord op die vraag moeten we u helaas schuldig blijven. We kunnen alleen maar vaststellen dat er onderhuids iets broeit in het financieel systeem. De rek is er uit, als het zo mogen uitdrukken. De centrale banken hebben hoog spel gespeeld, maar dreigen nu in het verliezende kamp te belanden. En dan zal het financieel systeem als een kaartenhuisje in elkaar storten. Met alle sociale gevolgen vandien. De superrijken doen er dus misschien goed aan om zich in te graven met het oog op de dramatische gebeurtenissen die op komst zijn.

Advies Goud & Zilver
Verborgen Geheimen
Collectiemunten

Meest Recente Posts

Inschrijven nieuwsbrief

Zo wordt u altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

contact

Hoe kan ik u helpen?

Heeft u vragen of wilt u een beroep doen op onze expertise? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.