Weten de elites iets wat wij niet mogen weten?




Het is op het eerste gezicht jagen op spoken: zit er een nieuwe zware financiële crisis aan te komen? In de Verenigde Staten hebben de ‘gloom and doom’ analisten zich al ontwikkeld tot een heel nieuw segment op de markt voor beleggingsnieuws. Nieuwsbrieven die ellende in alle mogelijke vormen voorspellen, hoe onwaarschijnlijk dat nieuws soms ook klinkt, zijn bij een bepaald publiek erg populair. Maar zoals steeds geldt dat wanneer er veel rook is altijd ook wel een klein beetje vuur is.

Recent was er in de VS heel wat te doen over het feit dat de elites mogelijk op de hoogte zijn van iets wat wij niet mogen weten. Ze zouden daarvan in alle stilte op de hoogte zijn gebracht door de overheden, met daarbij de opdracht om vooral niets naar de brede buitenwereld te laten uitlekken. Waardoor we u helaas ook niet kunnen vertellen waar de boodschap aan de elites betrekking op had. Op dat vlak moeten we u dus in het ongewisse laten.

Maar er zou sprake zijn van geheime meetings naar aanleiding van het Wereldforum, de jaarlijkse meetings van het Internationaal Monetair Fonds (IMF) en de G-20 meetings. Daar zouden de elites op de hoogte gebracht worden van mogelijk financieel onheil dat in de lucht hangt. Om zich daar tegen te wapenen, wordt geadviseerd om goud op te slaan in kluizen op weldoordachte plaatsen. Sommigen rijken zouden zelfs al speciale schuilkelders hebben laten bouwen.

In dat verband moeten we denken aan de bedekte waarschuwing die de Government of Singapore Investment Corp. (GIC) onlangs de wereld instuurde. Deze overheidsinstelling waarschuwde dat het stilaan welletjes is geweest op de financiële markten, zowel de obligatie- als de aandelenkoersen bevinden zich momenteel in de overdrijvingsfase. Misschien heeft ook de GIC in de gaten gekregen dat er iets in de lucht hangt.

Fysiek Goud & Zilver
Informatieavond
Numisgoldsilver

Meest Recente Posts

Inschrijven nieuwsbrief

Zo wordt u altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

contact

Hoe kan ik u helpen?

Heeft u vragen of wilt u een beroep doen op onze expertise? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.