Lunar 10 kilo zilveren munt Hond 2018 - slechts 100 wereldwijd



De grootste zilveren munt ter wereld

Jaarlijks brengt de Australische Perth Mint een nieuwe 10 kilo zilveren munt uit. De afbeelding van de munt wijzigt jaarlijks volgens de Chinese Lunar Kalender. Bijkomend wordt deze munt slechts in zeer beperkte oplage geproduceerd, namelijk slechts 100 stuks.

Hierdoor is het ieder jaar weer uitkijken voor verzamelaars en investeerders in zilveren munten, want ieder jaar is deze munt op een aantal weken uitverkocht. Het is een gegeerd bezit, niet alleen als hebbeding maar ook als investering naar de toekomst toe.

Naast het feit dat het hier gaat over 10 kilo puur zilver van het zuiverste gehalte en zilver uitgerekend nu gekend staat als meest ondergewaardeerde asset of grondstof, ontwikkeld deze munt zeer snel een extra waarde bovenop de zilverprijs. Er is immers veel en veel meer vraag dan er aanbod is uiteraard.

En zoals we allemaal weten zegt een economische wet, als de vraag hoger is dan het aanbod krijg je hogere prijzen. Als de vraag VEEL hoger is dan het aanbod, krijg je zelfs absurde prijzen.

Dit is een gekend fenomeen met de Lunar 10 kilomunt. Sommige van een aantal jaren geleden worden nu op de secundaire markt verkocht voor het dubbele van de aankoopprijs.

Omdat deze munt ieder jaar zeer snel uitverkocht is, organiseert de Belgische edelmetaalhandelaar Europese GoudStandaard ieder jaar een voorverkoop om zoveel mogelijk van deze munten, direct bij lancering kunnen in te kopen. Hierdoor kapen zij onmiddellijk 30% a 50% van deze hele markt binnen samen met hun klanten. Ook dit kan nog eens extra bijdragen tot een extra prijsverhoging op de markt, want andere landen hebben nog minder mogelijkheden dan het al was.

Zopas hebben ze hun actie kenbaar gemaakt. Wil je hier ook snel bijzijn, dan kan je hun actie vinden via de link : VOORVERKOOP LUNAR 10 KILO HOND 2018

Meest Recente Posts

Inschrijven nieuwsbrief

Zo wordt u altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

contact

Hoe kan ik u helpen?

Heeft u vragen of wilt u een beroep doen op onze expertise? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.