Rogers ziet vreselijke berenmarkt op ons afkomen




Jim Rogers staat bekend als een no-nonsense economische goeroe en hij lijkt niet van plan om daar verandering te brengen. In een recent gesprek met ETMarkets.com haalde Rogers nog eens fors uit naar wat er volgens hem allemaal fout loopt in het huidig financieel systeem. Hij spreek in dat verband over de ‘worst bear market’ ooit, waarbij aangegeven wordt dat ze erger zal zijn dan die van 2007-2008.

Meer zelfs, Rogers meent dat “worst in my lifetime” crisis op ons afkomt. Een timing voor de komst van die crisis kan hij helaas niet geven, maar volgens hem kan het niet zo lang meer duren alvorens ze voor de deur staat. De boodschap die hij heeft voor de financiĆ«le wereld laat aan duidelijkheid niets te wensen over: reageer op kleine signalen die er op kunnen wijzen dat de crisis op komst is.

Want de volgende crisis zal niet meteen in volle hevigheid losbarsten. Jim Rogers gaat er van uit dat ze vanuit een klein hoekje zal starten, waarna ze als een vloedgolf het financieel systeem zal overspoelen. Zijn advies aan de beleggers is dan ook vrij eenvoudig: maak een grote bocht om de beurs van Wall Street, zelfs al zouden de koersen daar ook dag na dag beginnen te stijgen.

In 2007-2008 is het ook helemaal klein begonnen, met een simpele verwijzing over een crisis van iets dat subprimes werd genoemd in het jaarverslag van de Britse Bank HSBC. Wat er daarna volgde, is genoegzaam bekend. Hoe kan de belegger zich indekken tegen wat komen gaat? Het advies van Jim Rogers is op dat vlak hetzelfde: koop goud, zilver en andere edelmetalen en wacht dan rustig de komende gebeurtenissen af.

Wat doe ik best voor de globale reset?
Maak een afspraak en wordt de grote winnaar!
Meer weten over het financiƫle eindspel?

Meest Recente Posts

Inschrijven nieuwsbrief

Zo wordt u altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

contact

Hoe kan ik u helpen?

Heeft u vragen of wilt u een beroep doen op onze expertise? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.